Satsa på packtejp med eget tryck

Om du väljer att använda packtejp med eget tryck så gör du ett mycket bra val. Inte nog med att du får en tejp som fungerar att använda för att tejpa dina kartonger och annat med, du får dessutom reklam för ditt eget företag. När du tejpar kartonger med packtejp med tryck och sedan skickar dessa till en kund så kommer en mängd personer att längs vägen se det, så väl som kunden i sig. 

Skickar du ofta kartonger så blir det en form av gratis reklam på det sättet. Du kan trycka vad du vill på din tejp, text, logga eller företagsnamn. Tejpen funkar även att ha som pallsäkring, till emballage och för att märka olika saker.

Tejp för packning med ditt eget tryck

Du som packar lådor och kartonger ofta, du vet att det är viktigt att man har en bra tejp, som håller. Kan du dessutom göra reklam för ditt eget företag med tejpen är ju det ett ytterligare plus, eller hur? 

Hos Skandiatape hittar du packtejp med tryck och du kan själv välja vad trycket ska bestå av och hur många färger den ska ha. Tejpen är tillverkad i tåligt material och fungerar mycket bra tillsammans med en mängd andra sorters material. Hos Skandiatape hittar du för övrigt även annan tejp än bara packtejp med eget tryck. De erbjuder även tejp som är enkelhäftande, dubbelhäftande samt att de har industritejp, aluminiumtejp, eltejp, gaffatejp, maskeringstejp, rivtejp, transfertejp samt klichéhäfta. 

Vill du veta mer om deras olika produkter kan se till att gå ut på deras hemsida och läsa mer.